Kokeile
Lär dig leva - Susan Billmark,Mats Billmark

Lär dig leva

Lär dig leva

3.875187969924812 1330 5 Kirjailija: Susan Billmark,Mats Billmark Lukija: Thomas Björklund Svensson, Susan Billmark, Mats Billmark
Saatavilla äänikirjana.
I den här banbrytande boken visar Mats Billmark och Susan Billmark att det är fullt möjligt att komma till rätta med stress och oro. De berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och att förändring är ett måste om du inte är tillfreds med ditt liv. På ett enkelt och tydligt sätt förklarar de varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv. "Någon gång har vi alla varit med om att allt plötsligt faller på plats och att vi under några korta ögonblick upplever ett lugn och en inre stillhet som vi vill stanna kvar i och ha mycket mer av. Du vet säkert vad vi menar, några sekunder av total kärlek och intensiv glädje tillsammans med ditt barn, din partner, ditt husdjur eller en fantastisk upplevelse i naturen. Du har fått uppleva ett litet smakprov av medveten närvaro."
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Inre Hälsa Förlag
Julkaisuvuosi: 2016-01-14
Pituus: 4T 41M
ISBN: 9789198300208
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää