Hør utdrag
Än klappar hjärtat - Susanne Fellbrink

Än klappar hjärtat

Än klappar hjärtat

3,91 1314 5 Forfatter: Susanne Fellbrink Innleser: Gunilla Leining
Lydbok.
E-bok.
Ny del i cozy crime-serien om Cilla Fallander!

Det är sommartider i vackra Sundsvall, och snart ska studenternas rop ljuda. Artisten Cilla Fallander har fått ett nytt uppdrag efter vinterns dramatik. Hon ska agera projektledare för nyöppningen av en galleria i stan, och planerna är storslagna. Men redan första kvällen går saker och ting fruktansvärt fel och under den fyra dagar långa invigningen fortsätter problemen att hopa sig. Cilla får till slut en stark känsla av att det är någon som sätter käppar i hjulen för henne, vilket får katastrofala följder. Men varför?

Samtidigt smider en man i en annan del av landet mörka planer. Han har länge sökt efter kvinnan och barnet som en gång flydde från honom, och nu har han äntligen fått ett tips. Och spåren leder honom till Sundsvall.

Än klappar hjärtat är den andra delen i deckarserien om sångerskan Cilla Fallander, som blandar pirrande spänning med dråpliga inblickar i underhållningsbranschen.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Cilla Fallander: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2020-06-17
Spilletid: 8T 56M
ISBN: 9789177712978

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2020-06-18
ISBN: 9789177712961
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå