Hør utdrag
Äta kakan och ha den kvar - Kristin Emilsson

Äta kakan och ha den kvar

Äta kakan och ha den kvar

3,9 5059 5 Forfatter: Kristin Emilsson Innleser: Maria Lyckow
Lydbok.
E-bok.
Amanda Berger lever ett tryggt och tillrättalagt liv tillsammans med sin man och deras två tonårsdöttrar i en Stockholmsförort där ytan är allt, och där det är viktigare att vara lyckad än lycklig.

När hon blir uppsagd från sitt jobb håller hon det hemligt för sin omgivning och börjar istället trassla in sig i lögner. Lögnerna växer och snart finner sig Amanda leva ett fullskaligt dubbelliv. På helgerna är hon den ansvarsfulla tvåbarnsmodern i villan i Bromma. I veckorna är hon den ensamstående flygvärdinnan i innerstan, som jobbar extra i en second hand-butik, får nya vänner och skaffar sig en yngre älskare.

Allt rullar på och Amanda trivs med sin nya tillvaro, ända tills den dag hon upptäcker att hon inte är den enda som ljuger.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Amanda och Erik: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storyside
Utgitt: 2014-10-30
Spilletid: 13T 1M
ISBN: 9789176130063

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2014-01-13
ISBN: 9789174612523
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå