Hør utdrag
Så skilde döden oss åt: mardrömmen cancer mitt i livet - Karin Hägglund

Så skilde döden oss åt: mardrömmen cancer mitt i livet

Så skilde döden oss åt: mardrömmen cancer mitt i livet

4,11 303 5 Forfatter: Karin Hägglund Innleser: Charlotta Åkerblom
Lydbok.
E-bok.
Vad händer när din älskade får en obotlig sjukdom? När alla dina förväntningar på livet och framtiden plötsligt försvinner? Och kan tanken på att inte behöva leva vidare vara den största trösten och ge kraft och mod för att skapa ett värdefullt liv?

Karin och Peter har varit tillsammans i tio år då de får reda på att Peter har cancer och deras tillvaro vänds upp och ned. På ett naket och reflekterande sätt berättar Karin om tiden med sjukdomen och om det första året efter Peters död. Hon inser snabbt att om hon stänger av känslorna för att fly försvinner möjligheten att känna något överhuvudtaget.

Det här är en självupplevd historia om utmaningen att söka mening och energi i en tid av kris. Det vi utifrån ser som starkt är någonting annat inuti, grundat i en djupt mänsklig erfarenhet av sårbarhet. En bok sprängfylld av starka känslor kring en av vår tids vanligaste folksjukdomar och hur den sliter sönder tillvaron.

"En sårbar och hoppfull berättelse om kraft och styrka."
- Agneta Norrgård, bokrecensent i bl.a. SVT
Språk: Svensk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2020-08-08
Spilletid: 6T 44M
ISBN: 9789178299683

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2020-08-07
ISBN: 9789178299690
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå