Hør utdrag
Stå inte för nära kanten - Annika Mayer

Stå inte för nära kanten

Stå inte för nära kanten

3,54 200 5 Forfatter: Annika Mayer Innleser: Nina Haber
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Det är 1995 och Hanna intervjuas för ett jobb på Göteborgs hetaste reklambyrå Benzin. Hon har lämnat sin man och står ensam utan bostad med två små barn samtidigt som byrån hon jobbar på går i konkurs. Hanna får jobbet, men livet öppnar sina dammluckor och hon sköljs med, omtumlad av såriga minnen och en längtan efter sann kärlek. Hon reser till sin barndomsstad Gällivare för att vila och umgås med sin enda vän, den orädda Kattis som glupskt tar för sig av livet. Hannas nyfikenhet väcks av en hög gamla brev i sin mammas källare. Vad var det egentligen som hände när familjen splittrades i Tyskland?

Åter i Göteborg går kampen för vardagen vidare. Så träffar hon Eric, stark och spännande. Passion uppstår, Hanna blir som förlöst och ser fram emot en framtid med honom. Kattis ser oroväckande mönster upprepa sig.

Stå inte för nära kanten är en gripande och humoristisk berättelse om hur livet tar oss dit det vill och vi kan bara göra vårt bästa för att hänga med.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2017-07-19
Spilletid: 7T 17M
ISBN: 9789175237978

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Hoi Förlag
Utgitt: 2014-09-03
ISBN: 9789175578729
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå