Hør utdrag
Sluta kämpa - börja leva! : Var sann mot dig själv och lev livet fullt ut - Sanna Ehdin

Sluta kämpa - börja leva! : Var sann mot dig själv och lev livet fullt ut

Sluta kämpa - börja leva! : Var sann mot dig själv och lev livet fullt ut

3,74 352 5 Forfatter: Sanna Ehdin Innleser: Sanna Ehdin
Lydbok.
E-bok.
Var sann mot dig själv och finn din inre styrka! Vem har sagt att livet ska vara jobbigt, tungt och trist? Att det ska vara en ständig kamp för att prestera och duga? Du kan välja ett helt nytt sätt att leva. Det handlar om att du utgår från dig själv, det du vill och det som gör dig glad.

Glädjen är en stark drivkraft som föder kraft och handling. Går det lätt så är det rätt! Var positiv och sann mot dig själv och du får ett annat liv! Grunden i ditt liv är den du är, din medfödda natur och fallenhet. Lär dig använda det för att göra saker och skapa goda relationer.

Låt dig inspireras av personliga berättelser från Sannas och andra människors liv. Här finns även gott om övningar och handfasta råd som hjälper dig att släppa taget om det du vill bli av med - och släppa in det som du längtar efter och mår bra av.

Efter den stora framgången med "Den självläkande människan" utvecklar Sanna Ehdin här sin helhetssyn på människan och fokuserar på vår inre kapacitet. Det nya livet börjar med att du respekterar, lyssnar på och tar väl hand om dig själv. Du kan börja när som helst.
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2007-09-21
Spilletid: 6T 13M
ISBN: 9789173480413

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bladh by Bladh
Utgitt: 2012-05-01
ISBN: 9789186603625
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå