Hør utdrag
Hjärtat i vår vänskap - Anna Gavalda

Hjärtat i vår vänskap

Hjärtat i vår vänskap

3,29 385 5 Forfatter: Anna Gavalda Innleser: Hannah Schmitz
Lydbok.
E-bok.
Billie – döpt efter Michael Jacksons Billie Jean – och Franck växer upp i en liten håla långt från Paris, där det inte ens finns några bilar att sätta eld på, där man super och slår sina barn, om man alls stannar kvar för att ta hand om dem. Billie bor i husvagn, Franck är den lille bögen som ingen bryr sig om. Hon har en våldsam far och en försupen styvmor, han är en mild enstöring. Hon försöker förtvivlat bli upptagen i flickornas gemenskap, han tecknar hellre än ägnar sig åt sport. Att de skulle bli vänner var det ingen som trodde. Men när de spelar tillsammans i en skolpjäs finner de varandra och utvecklar en helt speciell vänskap som följer dem upp i vuxen ålder.

Det är denna vänskap som Billie berättar om, för en stjärna på himlen, när Franck ligger medvetslös i en klippskreva och hon väntar på att dagen ska gry och hon kan hitta någon som kan hjälpa dem.

Anna Gavalda skriver gripande men ändå lekfullt om två udda människor som finner varandra mot alla odds.
Språk: Svensk Kategori: Underholdningsromaner Originaltittel: Billie Oversetter: Maria Björkman

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2015-04-21
Spilletid: 4T 28M
ISBN: 9789176510407

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2015-04-21
ISBN: 9789100152215
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå