Hør utdrag
Den gränslöse - Jussi Adler-Olsen

Den gränslöse

Den gränslöse

4,18 17685 5 Forfatter: Jussi Adler-Olsen Innleser: Stefan Sauk
Lydbok.
E-bok.
En telefonsignal skär genom källaren i Köpenhamns polishus och väcker kriminalinspektör Carl Mørck från den sedvanliga morgonluren med fötterna på skrivbordet. När Carl förstår att kollegan från Bornholm vill ha Avdelning Q:s hjälp med ett gammalt hopplöst fall blir han genast avvisande. I andra änden av tråden läggs luren tyst på. Några få timmar senare står det klart att konsekvenserna av Carls kallsinnighet varit katastrofala.

Tillsammans med kollegorna Assad, Rose och Gordon dras Carl in i utredningen av en sjutton år gammal tragedi. En ung livsglad kvinna försvann från en folkhögskola på Bornholm och hittades död hängande i ett träd några kilometer därifrån. För den skeptiskt lagde Carl blir det mystiska fallet särskilt svårt att finna reda i. Efterforskningarna leder till en soldyrkande sekt på Öland och en manipulatör med järnvilja som inte skyr några medel för att skydda sig själv och de sina.

Den gränslöse är den sjätte delen i Jussi Adler-Olsens hyllade kriminalserie om Avdelning Q. En berättelse om vanvett, passion och besatthet.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Avdelning Q: 6 Originaltittel: Den Grænseløse Oversetter: Leif Jacobsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2015-05-04
Spilletid: 19T 31M
ISBN: 9789176510285

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2015-05-04
ISBN: 9789100152246
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå