Hør utdrag
Pastor Viveka och tanterna - Annette Haaland

Pastor Viveka och tanterna

Pastor Viveka och tanterna

3,5 4701 5 Forfatter: Annette Haaland Innleser: Anna Maria Käll
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Viveka är en ganska vanlig frikyrkopastor runt femtio som börjar tröttna på att alltid finnas till för alla andra. Hemma har hon fyra barn och en tankspridd man och på jobbet de bitska, bakande tanterna. När en av kvinnorna i kaffekommittén hittas död börjar pastorn nysta i fallet. Kan en mördare gömma sig i idyllen? Är bokhandlaren Abbe att lita på? Vad har den lokale mäklaren i görningen? Och vilka ligger bakom den mystiska Stormhattarnas förening?

Pastor Viveka och tanterna är en lättsam och underhållande mysdeckare bland barnfamiljer och åldrande husägare i Stockholmsförorten Gamla Enskede. En berättelse som bjuder på trivsam spänning och existentiella frågor och en övertygelse om att man aldrig ska tro sig veta något bestämt om andra människors inre. Särskilt inte om gamla tanter.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Pastor Viveka: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2016-02-26
Spilletid: 7T 42M
ISBN: 9789176511602

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2016-02-22
ISBN: 9789100153908
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå