Hør utdrag
Som ett brev på posten - Birgitta Bergin

Som ett brev på posten

Som ett brev på posten

4,03 4667 5 Forfatter: Birgitta Bergin Innleser: Anna Maria Käll
Lydbok.
E-bok.
När Elsa och Thore, 81 år gamla, träffas på en bridgeklubb och blir galet förälskade i varandra, upptäcker de att omgivningens syn på deras kärlek inte är lika självklar som det är för dem. Barn och barnbarn, svärdöttrar- och söner, alla brottas de med olika fördomar och förväntningar på gamlingarna. Familjerna i sig har sin skruvade dynamik, hemligheter och avundsjuka ...

När Elsa och Thore ställer till med en storslagen fest på Elsas sommarparadis ute i skärgården för att fira sin nyvunna lycka med alla sina barn och deras familjer, så ställs allt på sin spets. Under ett kaotiskt och dråpligt dygn mitt i sommaren händer allt det som inte ska få hända och kvar står Elsa och Thore och tänker: "Vad hände egentligen?"
Deras motrektion blir ödesdiger.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Elsa & Thore: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2016-03-07
Spilletid: 11T 5M
ISBN: 9789176292471

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2016-03-14
ISBN: 9789176292433
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå