Hør utdrag
Nej och åter nej - Nina Lykke

Nej och åter nej

Nej och åter nej

3,65 3382 5 Forfatter: Nina Lykke Innleser: Alexandra Rapaport
Lydbok.
E-bok.
Ingrid och Jan har varit gifta i ett kvarts århundrade. Sönerna är stora nog att räknas som vuxna men uppför sig som hotellgäster. För Ingrid har både familjelivet och läraryrket mist sin glans. Jan, däremot, har blivit befordrad till departementschef och drömmer om sin femton år yngre kollega Hanne. Hanne som i sin tur är i färd med att bli förbisprungen på familjefronten när väninnorna gifter sig och skaffar barn.

Runt dessa tre individer kretsar Nina Lykkes träffsäkra och underhållande roman om medelålders medelklass och dess problem med kärleken, driften och meningen med livet. Nej och åter nej är en satir över privilegierade vuxnas dårskap, varm och svart som en välgörande espresso.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: Nei og atter nei Oversetter: Lotta Eklund

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2018-04-20
Spilletid: 7T 35M
ISBN: 9789176518984

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Wahlström & Widstrand
Utgitt: 2018-08-01
ISBN: 9789146234852
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå