Hør utdrag
Sov du lilla videung - Rolf Börjlind, Cilla Börjlind

Sov du lilla videung

Sov du lilla videung

4,27 12141 5 Forfatter: Rolf Börjlind, Cilla Börjlind Innleser: Katarina Ewerlöf
Lydbok.
E-bok.
En natt snubblar den hemlösa Muriel över en gråtande flicka mitt i Stockholms city. Hon heter Folami och har flytt hit på egen hand, som så många andra barn. Muriel tar med henne till sitt tillfälliga hem. Men efter en otäck incident vågar de inte stanna, utan söker hjälp av Tom Stilton, som tidigare varit både polis och uteliggare.

En pojke hittas nedgrävd i Småland med halsen avskuren. Kommissarie Mette Olsäters team med den unga kriminalaren Olivia Rönning tar sig snabbt dit för att utreda mordet. I närheten av fyndplatsen hittar man en kniv med en inskription som tyder på att pojken kan ha fallit offer för en rumänsk kriminell organisation.

Stilton erbjuder sig att hjälpa till med utredningen och skickas tillsammans med Olivia till Bukarest för att ta reda på mer om vem pojken och hans mördare kan vara. När de börjar höra sig för och samla ihop trådarna kommer de en chockerande och dödlig verksamhet på spåren och snart svävar de själva i livsfara.

Sov du lilla videung är den fjärde boken i den hyllade serien om Tom Stilton och Olivia Rönning.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Rönning/Stilton: 4 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2016-08-11
Spilletid: 15T 12M
ISBN: 9789113074184

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2016-07-29
ISBN: 9789113074207
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå