En vågad invit - Candace Camp

En vågad invit

En vågad invit

4,12 179 5 Forfatter: Candace Camp
Finnes som e-bok.
En vågad invit

Det finns en man hon inte lyckas skrämma bort.Lady Irene Wyngate har svurit på att aldrig gifta sig, och hon håller eventuella friare på betryggande avstånd med sitt rättframma sätt. Men det finns en man hon inte kan skrämma: Gideon, den länge förlorade arvtagaren till titeln earlen av Radbourne. Han kidnappades som barn och har haft en hård uppväxt i Londons slumkvarter. Trots att han nu är återbördad till sin familj känner sig Gideon fortfarande mer hemmastadd i storstadens spelhålor än i de förnäma balsalar han tvingas bevista.

Irene är inte attraherad av Gideon. Det är åtminstone vad hon säger när äktenskapsmäklerskan Francesca Haughston ber om hennes hjälp att försöka få fason på honom inför ett äktenskap. För när allt kommer omkring är han ju faktiskt en riktig lymmel med ett tvivelaktigt förflutet. En stilig lymmel, det måste Irene tillstå, men när hon motvilligt ger efter för kärleken börjar de mest förfärliga familjehemligheter uppdagas ...
Språk: Svensk Kategori: Underholdningsromaner Serie: Silk: 1 Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Harlequin
Utgitt: 2016-07-01
ISBN: 9789150718737
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå