Hør utdrag
Jägaren - Kamilla Oresvärd

Jägaren

Jägaren

3.73 1499 5 Forfatter: Kamilla Oresvärd Innleser: Tanja Lorentzon
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn. I köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris?

Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?

Jägaren utsågs till en av 2017 års bästa deckare av Deckarlogg. Boken är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015), och har tidigare varit utgiven som serien Seger S2.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Seger: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2017-07-14
Spilletid: 9T 16M
ISBN: 9789176295519

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2017-07-14
ISBN: 9789176295472
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå