Hør utdrag
Ofärd - Dick Harrison

Ofärd

Ofärd

3.5 291 5 Forfatter: Dick Harrison Innleser: Harald Leander
Finnes som lydbok.
Dick Harrisons episka äventyr om Ulvbjörn Vadmodsson i nyinspelning uppläst av Harald Leander!

Ulvbjörn Vamodsson växer upp på gården Borg i Östra Götaland. Tiden är 600-talet e.Kr. och även om Vikingatiden ännu inte har börjat berättas det historier om nordbor som farit söderut över haven för att vinna guld och ära.
Ulvbjörn är inte som andra pojkar, han har svårt för att tala och tar gärna till knytnävarna när han blir retad. Men en dag kommer en grupp stormän från Uppland till gården; de tänker locka bönderna i Götaland till krigståg mot den brutale Ivar Digre. Ulvbjörn slår följe med dem och får för första gången uppleva stridens rus. Men äventyret får en ödesdiger vändning när Ulvbjörn och hans grupp blir tillfångatagna och sålda som slavar.

Ofärd är en färgrik, episk saga från en märklig och okänd brytningstid då globaliseringen för första gången nådde vår del av världen.

Gillar du "Vikings" och "Rome" och andra storslagna historiska berättelser är detta böckerna för dig!
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Ulvbjörn: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2019-06-05
Spilletid: 18T 29M
ISBN: 9789178293681
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå