Hør utdrag
Silverfloden - Mats Erasmie

Silverfloden

Silverfloden

4.0 31 5 Forfatter: Mats Erasmie Innleser: Johan Hson Kjellgren
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Året är 1898. Den unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri
från den förtryckande fadern. Under studentlivet i Uppsala lyckas han och en kamrat lura till sig tillräckligt mycket pengar för att resa till Monte Carlo och pröva lyckan där. Men speläventyret slutar i katastrof. Ovillig att återvända till Sverige och därmed riskera att ställas till svars för sina handlingar tar Gustaf rådet att emigrera till det rika Argentina – landet där allt sägs vara möjligt. Där väntar det stora äventyret.
Silverfloden är en berättelse om en ung mans frigörelse från det förflutna och skapandet av den egna framtiden i ett nytt land. Det är en fiktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Boken är den fristående andra delen i Dödskaravantrilogin vars underliggande teman är immigration, välstånd och integration.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Dödskaravantriologin: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Hoi Audio
Utgitt: 2019-09-21
Spilletid: 10T 58M
ISBN: 9789176977774

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Hoi Förlag
Utgitt: 2019-09-21
ISBN: 9789175577845
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå