Absolutt kontroll Hør utdrag

Absolutt kontroll

Absolutt kontroll

Forfatter:
David Baldacci
Innleser:
Kirsti Grundvig
Lydbok

Sidney og Jason Archer lever det perfekte familieliv, inntil Jason en dag blir meldt savnet etter en flykrasj. Hans kone Sidney er fullstendig knust. Men så dukker det opp tegn som tyder på at Jason arrangerte sin egen død. I datafirmaet der han jobbet har topphemmelige dokumenter forsvunnet. Firmaet forsøker å presse opplysninger ut av Sidney, som de tror er med på komplottet. Bare én mann vil hjelpe henne: FBI-agent Lee Sawyer. Mot dem står kyniske og innflytelesrike menn, som ikke skyr noe i jakten på penger, makt - og absolutt kontroll.

Språk:
Norsk
Kategori:
Spenning
Originaltittel:
Total Control
Oversetter:
Stig Aspaas

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-11-10
Spilletid:
20T 45M
ISBN:
9788202515065

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"