201 Anmeldelser
4.21
Serie
Del 9 av 12
Språk
Svensk
Kategori
Romaner
Spilletid
6T 16M

Avgrunden

Forfatter: Torill Thorup Innleser: Gabriella Boris Lydbok og E-bok

Fylld av fasa bevittnar Inga hur styvdottern Gudrun störtar mot sin död från ladans höskulle. Och när husfolket strömmar till tvingas Inga till ett oerhört skådespel – ingen får ana att det i själva verket är hon som puttat ut stegen Gudrun stått på …
Trots att Inga handlat i självförsvar bär hon nu på en ny, tung hemlighet. Den sliter på hennes relation med Gudruns syster Sigrid, som är på väg att gifta sig med sin Torstein.
Slåtterkarlen Erling anar ugglor i mossen gällande Gudruns död och sätter press på Inga. Och mitt i allt detta upptäcker Inga att hon är gravid – med mördaren Björnars barn.
De tolv böckerna om Inga Svartdal följer henne genom livet – ett dramatiskt sådant, präglat av ett tvångsäktenskap fyllt av hat och svek, en gammal infekterad släktfejd och smutsiga hemligheter. Men parallellt med sorger och förödmjukelser får Inga också uppleva himlastormande, förbjuden kärlek och begär.

© 2022 Lind & Co (Lydbok) ISBN: 9789180198271 © 2022 Lind & Co (E-bok) ISBN: 9789180185516 Originaltittel: Foran avgrunnen Oversetter: Erik Nisser

Oppdag mer av