Barna fra Bråkmakergata Hør utdrag

Barna fra Bråkmakergata

Barna fra Bråkmakergata

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Jannike Kruse
Lydbok

Lotta og Mia Maria og Jonas bor i et gult hus i Bråkmakergata. Det heter den fordi det bare bor bråkmakere der nå for tiden, sier far. Det er Lotta og Mia Maria og Jonas han mener. Lotta og de andre leker hele dagen, det fins vel ingen som har det så morsomt som dem? Men Lotta er sta som ei gammal geit, sier pappaen hennes. Hun har så mange idéer! Her får du høre om familiens utflukt der Jonas ramler i vannet og Bamsen vokter fugleegg. Du får også høre om når familien reiser til mormor og morfar der Lotta nekter å spise sild, og om Lotta som forsøker å vokse seg større i gjødselhaugen. Innhold: 1. Lotta er så barnslig 2. Vi leker hele dagen 3. Lotta er sta som ei gammal geit 4. Fru Berg er den snilleste som fins 5. Vi drar på tur 6. Vi reiser til mormor og morfar 7. Lotta sier ord som nesten er banning 8. Lotta har unyksdag 9. Vi har det så fint når det er jul

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Barnen på Bråkmakargatan
Oversetter:
Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2004-04-01
Spilletid:
1T 8M
ISBN:
9788282182416

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"