Bernards magiske hår Hør utdrag

Bernards magiske hår

Bernards magiske hår

Forfatter:
Tom Løberg
Lydbok

Bernard er sønn av en overivrig frisør med få kunder. Slikt får man kort hår av. En dag får Bernard en magisk eliksir av en sjøulk, et slags kraftig hårvann. Bernard får stort og langt hår, slik han alltid har ønsket seg. Den uheldige bivirkningen er at håret blir LEVENDE. Det uregjerlige håret løser mattestykker på tavlen, lugger Bernards klassekamerater og spruter ketsjup på pappas dress - alt mens det selvfølgelig sitter fast på Bernards hode. Klimakset er en sirkusopptreden med hårreisende kunststykker. I bakgrunnen lurer to klumsete tyver som vil bruke Bernards hår til sine lyssky geskjefter.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-05-12
Spilletid:
52M
ISBN:
9788202535643

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"