166 Anmeldelser
4.58
Serie
Del 5 av 6
Språk
Svensk
Kategori
Ungdom
Spilletid
3T 50M

Besökarens skugga

Forfatter: Lena Ollmark, Mats Wänblad Innleser: Peter Öberg Lydbok

Ljusets låga fladdrade till, som om en vind letat sig in i rummet, trots att dörren var stängd. Skuggorna av Agnes och Sara dansade på väggarna bakom dem. Men ... det var något som inte stämde med skuggorna. Karl flämtade till när han insåg vad det var. Han såg tre skuggor på väggen bakom Agnes och Sara. Tanken slog honom med isande kyla. Han såg Besökarens skugga!

Saras barndomskompis Agnes återvänder till Krabbsjögrund och orsakar splittring mellan bästisarna Karl och Sara. Samtidigt börjar det hända märkliga saker på skolan. Det är som om ondska sipprar in genom väggarna och Agnes tycks alltid befi nna sig i dess centrum. Karl och Sara vet inte vad de ska göra för att hjälpa henne de är osäkra på sina känslor för varandra och för Agnes. Kan det vara Agnes själv som orsakar det onda eller är hon i själva verket hemsökt av någon? Och vem eller vad är egentligen Besökaren?

Besökarens skugga är härligt ryslig läsning, och den femte delen i en serie böcker med spökhistorier från den mystiska staden Krabbsjögrund.

© 2013 Storyside (Lydbok) ISBN: 9789170367885

Oppdag mer av