Bibelens skrifter 47 - Paulus' andre brev til korinterne Hør utdrag

Bibelens skrifter 47 - Paulus' andre brev til korinterne

Bibelens skrifter 47 - Paulus' andre brev til korinterne

Forfatter:
Bibelen
Innleser:
Frank Tangen
Lydbok

I denne lydboka kan du lytte til 'Paulus' andre brev til korinterne' fra Det nye testamentet, som er den 47. av Bibelens skrifter. 'Paulus' andre brev til korinterne' er i den kanoniske rekkefølge den åttende boken i Det nye testamentet. Brevet regnes til de brev som med sikkerhet kan sies å være skrevet av Paulus. Formålet med brevet kan sies å være en et ønske om forsoning med korinterne, en bønn om kollekt til menigheten i Jerusalem og en advarsel mot falske apostler og vranglærere. Bibelen er ikke bare en enkelt bok, selv om den ofte fremstår som det. Den er et helt bibliotek, som rommer så mange som 66 skrifter. Av Bibelens skrifter hører 39 til i Det gamle testamentet (GT), som også blir kalt Skriften, Tanak eller den hebraiske Bibel. De øvrige 27 skriftene utgjør Det nye testamentet (NT). Selve ordet 'Bibel' kommer av gresk biblia, som betyr 'bøker'. Bibelen som lydbok utgis av forlaget Kabb i samarbeid med Bibelselskapet, og er basert på Bibelselskapets oversettelse fra 2011.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
KABB
Utgitt:
2012-01-01
Spilletid:
45M
ISBN:
9788230604168

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"