Bibelens skrifter 64 - Johannes' tredje brev Hør utdrag

Bibelens skrifter 64 - Johannes' tredje brev

Bibelens skrifter 64 - Johannes' tredje brev

Forfatter:
Bibelen
Lydbok

I denne lydboka kan du lytte til 'Johannes' tredje brev' fra Det nye testamentet, som er den 64. av Bibelens skrifter. 'Johannes' tredje brev' er i den kanoniske rekkefølge den 25. boken i Det nye testamentet. Brevet regnes blant 'de johanneiske skrifter', blant hvilke man regner 'Evangeliet etter Johannes', de tre Johannesbrevene og i mange kretser også 'Johannes' åpenbaring'. Bibelen er ikke bare en enkelt bok, selv om den ofte fremstår som det. Den er et helt bibliotek, som rommer så mange som 66 skrifter. Av Bibelens skrifter hører 39 til i Det gamle testamentet (GT), som også blir kalt Skriften, Tanak eller den hebraiske Bibel. De øvrige 27 skriftene utgjør Det nye testamentet (NT). Selve ordet 'Bibel' kommer av gresk biblia, som betyr 'bøker'. Bibelen som lydbok utgis av forlaget Kabb i samarbeid med Bibelselskapet, og er basert på Bibelselskapets oversettelse fra 2011.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
KABB
Utgitt:
2012-01-01
Spilletid:
2M
ISBN:
9788230604335

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"