Bienes hemmelige liv Hør utdrag

Bienes hemmelige liv

Bienes hemmelige liv

Forfatter:
Sue Monk Kidd
Lydbok

Bienes hemmelige liv finner sted i Sør-Carolina i 1964. Vi møter Lily Owens som har fått hele livet sitt preget av vage minner om den ettermiddagen da mamma døde. Når Lilys liksommamma, den afrikansk-amerikanske stuepiken Rosaleen, brutalt blir slått ned og arrestert etter at hun har fornærmet tre usympatiske rasister, bestemmer hun seg for å søke lykken på landeveien. Sammen med Rosaleen flykter hun til Tiburon, også en liten by i Sør-Carolina. Her hviler hemmeligheten om Lilys mor. De blir tatt vare på av en trio med birøktere "tre afrikansk-amerikanske søstre", og så introduseres Lily for bienes suggerende verden som består av bier, honning og den sorte madonna. Med sitt budskap om guddomelig kjærlighet og kjærlighetens forvandlende krefter, blir denne boken en debut som regelrett besetter leseren og som rekrutterer nye lesere i et forrykende tempo.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
The Secret Life of Bees
Oversetter:
Bård Kranstad

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-05-08
Spilletid:
8T 42M
ISBN:
9788202613501

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"