Cassandras finger Hør utdrag

Cassandras finger

Cassandras finger

Forfatter:
Gert Nygårdshaug
Lydbok
E-bok

Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur. Og det er magiker-kongress i hovedstaden. Under forsøket på å oppklare mordet på en venn virvles Drum inn i et tilsynelatende absurd drama - som Nygårdshaug elegant gir en logisk, men svært overraskende slutt. Dette er bok 5 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2012-03-01
Spilletid:
7T 33M
ISBN:
9788202313395

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2011-12-06
ISBN:
9788202367039

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"