Den dunkle dottera Hør utdrag

Den dunkle dottera

Den dunkle dottera

Forfatter:
Elena Ferrante
Innleser:
Gjertrud Jynge
Lydbok

Leda er ei 47 år gammal veletablert yrkeskvinne. Døtrene har nettopp flytta til faren i Canada, og no ser ho fram til å dra på ferie aleine til sørkysten av Italia. På stranda er ho kvar dag omgitt ein av støyande, napolitansk storfamilie. Ho blir meir og meir opptatt av ei ung jente og dottera hennar. Ho vekslar mellom å beundre og vere sjalu på den unge jenta og barnet, men avskyr familieklanen som omgir dei. Leda blir overvelda av minna om dei vanskelege og ukonvensjonelle vala ho gjorde som ung mor, og konsekvensane dei fekk for henne og familien.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
La figlia oscura
Oversetter:
Kristin Sørsdal

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Samlaget
Utgitt:
2021-06-05
Spilletid:
5T 5M
ISBN:
9788252195781

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"