Den uskyldige Hør utdrag

Den uskyldige

Den uskyldige

Forfatter:
Harlan Coben
Innleser:
Ivar Nørve
Lydbok

Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann. Det kostet han fire år i fengsel, men nå har han slitt for å bygge opp livet sitt igjen. Han jobber som advokat, er gift og venter barn. Da han mottar en merkelig video på mobiltelefonen, skjønner han at han har en farlig mann etter seg. Hele Matts tilværelse er truet, og han kan ikke stole på noen, selv ikke sin kone, som det viser seg har løyet om alt.

Språk:
Norsk
Kategori:
Spenning
Originaltittel:
The innocent
Oversetter:
Sissel Busk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2009-03-01
Spilletid:
11T 34M
ISBN:
9788242136381

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"