269 Anmeldelser
3.67
Språk
Svensk
Kategori
Romaner
Spilletid
9T 30M

Drömmarnas bok

Forfatter: Nina George Innleser: Gunilla Leining Lydbok og E-bok

Henri Skinner, hårdhudad före detta krigskorrespondent, är på väg att för första gången träffa sin trettonårige son Sam. Men Henri dyker aldrig upp. På väg till mötet blir han påkörd av en bil och hamnar i koma.

På sjukhuset vakar Sam vid sin fars säng. Han får sällskap av Eddie, Henris ex-flickvän, som till sin förvåning står angiven som hans SOS-kontakt och fullmaktstagare i vårdärenden. Och så Madelyn, tolvårig dansös och enda överlevande efter en olycka där hela hennes familj utplånades och lämnade henne i koma.

I sin säng flyter Henri i sin barndoms båt, långt borta i drömmarnas värld, och återupplever minnen, påminns om hemligheter, fullständigt omedveten om de draman som försiggår vid hans sängkant.

En hjärtskärande och rörande berättelse om kärlekens betydelse: den första förälskelsens spröda anslag, bandet mellan far och son, vänskap och familj, liv och död och att försonas med sitt förflutna för att kunna gå vidare.

© 2020 Bazar Förlag (Lydbok) ISBN: 9789170285691 © 2020 Bazar Förlag (E-bok) ISBN: 9789170285707 Originaltittel: Das traumbuch Oversetter: Ulrika Junker Miranda

Oppdag mer av