Drømmen om Marilyn Hør utdrag

Drømmen om Marilyn

Drømmen om Marilyn

Forfatter:
Fredrik Skagen
Innleser:
Åge Skauby
Lydbok

Med Drømmen om Marilyn har Fredrik Skagen skrevet en både munter, avslørende og vemodig roman om mannlig selvopptatthet og forsinket kjærlighet. Marilyn Monroe er århundrets kvinne! Det mener krimforfatter Martin Mortensen, som arbeider med en roman om epokens sjel. Så rammes han av total skriveblokkering. Kanskje savner han Tove, som forlot ham etter mange års ekteskap. Attpåtil blir Martin spådd en snarlig død, og han reiser til Roma for å finne inspirasjon. Er det Tove eller seg selv han leter etter? For Marilyn badet aldri i Trevi fontenen.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-09-04
Spilletid:
6T 14M
ISBN:
9788202485757

  Populære bøker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"