Dragenes dans Hør utdrag

Dragenes dans

Dragenes dans

Forfatter:
George R.R. Martin
Lydbok

I Kongshavn sitter Cersei og Margaery fengslet. De må bevise sin uskyld, eller møte bøddelens øks. Folket vil se en ydmyket Lannister-dronning, men vil Løven reise seg igjen og ta sin grusomme hevn? Alt Daenerys ønsker er at hennes folk kan leve i fred, men er hun villig til å selge seg til den frieren som kan garantere våpenhvile, men ikke kjærlighet? Med uregjerlige drager og konspirerende beilere, går hun en truende tid i møte. I nord rir Stannis Baratheon mot Vinterfall, og Jon Snø har for lengst erkjent at fiender finnes på begge sider av muren. Vinteren kommer - og verken helter eller hærer er forberedt.

Språk:
Norsk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltittel:
Dance with Dragons

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-05-27
Spilletid:
23T 57M
ISBN:
9788202503802

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"