Dragenes dronning Hør utdrag

Dragenes dronning

Dragenes dronning

Forfatter:
George R.R. Martin
Lydbok

I det kalde nord marsjerer Robb Stark mot Tywin Lannister, mens Kong Stannis Baratheon leder sine hundre tusen menn mot Kongshavn der Jerntronen nå kaster sin lange skygge over Tyrion. For Daenerys Targaryen, Dragenes dronning i sør, åpner det seg endelig en mulighet for en ferd over Den smale sjø og til De syv rikene, der hennes rettmessige trone venter. Og mens kaos og krig hersker sør for Muren, begynner Jon Snø og innse den virkelige trusselen De syv rikene nå står overfor. Dragenes dronning er det fjerde bindet i serien, En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltittel:
A Clash of Kings

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-07-15
Spilletid:
18T 36M
ISBN:
9788202482992

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"