Emil fra Lønneberget Hør utdrag

Emil fra Lønneberget

Emil fra Lønneberget

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Håvard Bakke
Lydbok

Emil bor på gården Katthult i Småland sammen med mor Alma og far Anton, lillesøster Ida, tjenestejenta Lina og gårdsgutten Alfred. Emil er egentlig en snill gutt, men likevel blir det slik at ingen gjør så mange spell som han. «Spell finner du ikke på, de bare blir til», som han så klokt sa til lillesøster Ida en gang. Og hver gang Emil har gjort et spell, må han i snekkerbua. Der sitter han og spikker tremenn. Men Emil gjør ikke bare ugagn ... Denne lydboken inneholder alle kapitlene fra boka «Emil fra Lønneberget». Innhold: 1. Emil fra Lønneberget 2. Da Emil satt fast i suppebollen 3. Da Emil heiste vesle Ida opp i flaggstanga 4. Da Emil var frikar og spellemann på Hultsfredsmoen

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Emil i Lönneberga
Oversetter:
Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2004-06-01
Spilletid:
1T 4M
ISBN:
9788282182782

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"