En hemmelig affære Hør utdrag

En hemmelig affære

En hemmelig affære

Forfatter:
Lee Child
Lydbok

Mars 1997. En ung kvinne får halsen overskåret bak en bar i småbyen Carter Crossing, Mississippi. Like nedi veien ligger en militærforlegning. Kommer morderen fra byen eller fra basen? Jack Reacher er fremdeles major i Militærpolitiet. Han blir sendt undercover til Carter Crossing. Sheriffen der er tidligere marineoffiser - og en skjønnhet. Hun har ikke kommet noen vei med etterforskningen. Blir hun motarbeidet av militæret, eller ønsker hun ikke egentlig å finne morderen? Reacher finner noen svar, men de er ikke de samme som Hærens. Hvis han gjør det hans overordnede ønsker, vil han da kunne leve med seg selv? Men hvis han ikke gjør det - vil Hæren kunne leve med ham?

Språk:
Norsk
Kategori:
Spenning
Originaltittel:
The Affair
Oversetter:
Kurt Hanssen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-02-24
Spilletid:
10T 20M
ISBN:
9788202517779

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"