En liten takk fra Anton Hør utdrag

En liten takk fra Anton

En liten takk fra Anton

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

En liten takk fra Anton er den fjerde lydboka i serien om mormor og de åtte ungene. Anne Cath. Vestly forteller om huset i skogen og alle som bor der. Blant annet hender det noe mystisk når mormor skal være barnevakt. Det kommer nemlig et helt nytt vesen til den store familien. Anne Cath. Vestly har det med å finne på mange pussige hendelser og morsomme karaktertrekk i figurene sine. Et høydepunkt i lydboken er da Morten skulle passe grisene. Det blir en uforglemmelig opplevelse for de fine kaffegjestene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
3T 2M
ISBN:
7023063050143

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"