Et hundeliv Hør utdrag

Et hundeliv

Et hundeliv

Forfatter:
Arne Svingen
Innleser:
Sigurd Myhre
Lydbok

En original og bitende morsom roman. Dette er historien om Basse. Han lever et skikkelig hundeliv. Det har flere forklaringer. For det første er han nemlig en lat bikkje. Og for det andre er Basses beste kamerat Narko-Kjell. De bor sammen i verdens mest rotete leilighet. En dag banker det på døra og der står Gusto - en gutt som har noe veldig viktig å spørre om. Et spørsmål som kan forandre alt. Et hundeliv er en bok som ikke ligner på noe annet du har lest. Med mindre du er hund.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gyldendal Norsk Forlag
Utgitt:
2020-05-01
Spilletid:
4T 19M
ISBN:
9788242183835

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"