Familien Helgevold fra Storhaug Hør utdrag

Familien Helgevold fra Storhaug

Familien Helgevold fra Storhaug

Forfatter:
Tore Renberg
Innleser:
Tore Renberg
Lydbok

En mann. En hund. Et gevær. Frank Martin Helgevold fra Storhaug står overfor en av de vanskeligste oppgavene i sitt liv. Det gjelder å handle, det gjelder å vise at han er en mann. Selv når hele familielykken står på spill. Denne helt nye novellen fra Tore Renbergs hånd er eksklusivt tilgjengelig som e-novelle. Tore Renberg debuterte som forfatter i 1995 og har skrevet en rekke romaner. Han har mottatt Bokhandlerprisen, Tarjei Vesaas' debutantpris, P2-lytternes romanpris og flere andre utmerkelser for sitt forfatterskap. Tore Renbergs bøker er solgt til tolv land.

Språk:
Norsk
Kategori:
Noveller

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-09-22
Spilletid:
24M
ISBN:
9788202657833

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"