Fem skuggar Hør utdrag

Fem skuggar

Fem skuggar

Forfatter:
Lars Petter Sveen
Innleser:
Silje Breivik
Lydbok

Først handlar det om å overleve, så handlar det om å leve med det du har overlevd. Fem ungdomar har flykta frå Somalia, gjennom Afrika og over Middelhavet. No er dei komne til Europa. Dei er på veg nordover, på jakt etter ein stad dei kan starte eit nytt liv. Aisha slit med traume, ho prøver å finne ei ny historie om seg sjølv, men blir stadig minna på kven ho var før ho drog. Said kjenner ikkje lenger seg sjølv igjen, medan Khadar ikkje seier noko i det heile. Isir vel å fortelje dei historiene den nye verda vil høyre, men kva om den verkelege historia finnes i skuggane? Kven er du eigentleg når ingen veit kven du er? «Fem skuggar» er ei frittståande fortsetjing av romanen «Fem stjerner».

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Serie:
Flukta: 2

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
H. Aschehoug & Co
Utgitt:
2021-05-03
Spilletid:
8T 2M
ISBN:
9788242168061

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"