Forbrytelse og straff Hør utdrag

Forbrytelse og straff

Forbrytelse og straff

Innleser:
Nils Nordberg
Lydbok

Århundret er det nittende, historien er den stadige tidløse, forfatteren er en av våre største, handlingen av det utmattende slaget: Overbevist om sin moralske rett, tar den fattige russiske studenten Raskolnikov livet av sin usympatiske pantelånerske.Fjodor Dostojevski skildrer forbryterens selvrettferdiggjøring før, under og etter udåden. Med kvalmende intensitet får lytteren følge hovedpersonens pskykologiske tilnærmelse til erkjennelsen av forbrytelsen han har begått.

Språk:
Norsk
Kategori:
Klassikere
Originaltittel:
Prestuplenie i nakazanie
Oversetter:
Jan Brodal

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-06-01
Spilletid:
27T 17M
ISBN:
9788202316174

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"