Frøken Detektiv: Ledetråd Hawaii Hør utdrag

Frøken Detektiv: Ledetråd Hawaii

Frøken Detektiv: Ledetråd Hawaii

Forfatter:
Carolyn Keene
Innleser:
Hedda Sandvig
Lydbok

Vårsemesteret ble ikke slik de tre venninnene Nancy, Bess og George hadde tenkt seg. I stedet for noen rolige dager i San Francisco får de i oppdrag å finne Mildred, en gammel dame som har forsvunnet sporløst. De få ledetrådene de har fører dem til Hawaii. Mistanken rettes først mot en surfer som satt ved siden av Mildred på flyet, men så begynner Nancy å fundere på om oppdragsgiverne, Ed og Harriet, kan stå bak forsvinningen. De har det i alle fall med å dukke opp på de mest uventede steder ... Det eneste Nancy er helt sikker på er at de må finne Mildred før det er for sent.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Trade Wind Danger
Oversetter:
Kari Engen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-05-15
Spilletid:
3T
ISBN:
9788202425913

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"