Frøken Detektiv: Legenden om klokken Hør utdrag

Frøken Detektiv: Legenden om klokken

Frøken Detektiv: Legenden om klokken

Forfatter:
Carolyn Keene
Innleser:
Hedda Sandvig
Lydbok

Legenden om den vakre, gamle klokken i biblioteket har så lenge Nancy kan huske, vært en av de mest kjente i River Heights. Men noen dager før den store feiringen av bibliotekets 75-årsdag, blir klokken stjålet! Det ser ut til at flere personer kan ha vært ute etter den dyrebare antikviteten - eller kanske noe som ligger gjemt inne i den? Uansett er mysteriet større enn selve tyveriet. For plutselig begynner en kjede av merkelige hendelser som ikke ser ut til å ha med klokken å gjøre, men som derimot ser ut til å peke mot frøken Detektiv.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Stop the Clock
Oversetter:
Kari Engen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-05-07
Spilletid:
2T 44M
ISBN:
9788202424022

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"