Harry Potter och Hemligheternas kammare Hør utdrag

Harry Potter och Hemligheternas kammare

Harry Potter och Hemligheternas kammare

Forfatter:
J.K. Rowling
Innleser:
Björn Kjellman
Lydbok
E-bok

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den omåttligt stroppige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwartseleven efter den andra. Är det Harrys fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker - Harry Potter själv?

Signaturmelodi komponerad av James Hannigan

Språk:
Svensk
Kategori:
Barn
Oversetter:
Lena Fries-Gedin

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Pottermore Publishing
Utgitt:
2017-07-13
Spilletid:
10T 58M
ISBN:
9781781108963

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Pottermore
Utgitt:
2015-12-08
ISBN:
9781781105658

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"