Havets velde Hør utdrag

Havets velde

Havets velde

Forfatter:
Jon Michelet
Innleser:
Ivar Nørve
Lydbok

Forfatteren tar utgangspunkt i de tre meksikanske fiskerne som i 2006 overlevde ni måneders drift over Stillehavet i en liten fiskebåt. Han ser nærmere på tematikken overlevelse på havet, og skriver om lange ferder i små farkoster etter norske krigsforlis under andre verdenskrig, dramatiske livbåtferder i tropiske farvann og angrep på norske og allierte skip utført av japanske bombefly, tyske ubåter og raidere. Opp mot sjøkrigens brutalitet stiller han menneskets evne til å berge seg under umenneskelige forhold. Det dokumentariske stoffet blandes med selvbiografisk materiale og diktning.

Språk:
Norsk
Kategori:
Noveller

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Forlaget Oktober
Utgitt:
2021-05-03
Spilletid:
13T 43M
ISBN:
9788242136985

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"