Hodet fullt av deg Hør utdrag

Hodet fullt av deg

Hodet fullt av deg

Forfatter:
Måns Gahrton
Lydbok

Adam må forlate bestevennen, friidrettslaget og jenta han er forelsket i. Han skal flytte til en ny by. Kan han bli en ny, mye kulere gutt nå? En som aldri mer dummer seg ut, og fremfor alt: aldri mer blir forelsket? Eva har nok gjøre med å skrive, henge med bestevenninnen Annika og unngå den slitsomme storebroren. Hun har ikke tid til gutter! Og hadde hun hatt det, ville hun hatt en eldre en - rockeren Fetch, for eksempel! Eva & Adam passer rett og slett ikke sammen. Men på fest kan alt skje ... Hodet fullt av deg er den første boken i den nye serien om Eva & Adam.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Huvudet fullt av dig
Oversetter:
Hilde Lyng

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-10-01
Spilletid:
1T 48M
ISBN:
9788202590727

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"