Huset på stranden Hør utdrag

Huset på stranden

Huset på stranden

Forfatter:
Sarah Jio
Innleser:
Hedda Sandvig
Lydbok

Sommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse. En storslått saga om tapt kjærlighet, et mystisk maleri, en unevnelig tragedie - og i sentrum for det hele: Huset på stranden. En sterk og annerledes kjærlighetshistorie mellom en ung kvinne og en mystisk soldat. - Marie Claire

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The Bungalow
Oversetter:
Judith S. Nilsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-01-11
Spilletid:
9T 51M
ISBN:
9788202522506

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"