I all evighet - Del 6 Hør utdrag

I all evighet - Del 6

I all evighet - Del 6

Forfatter:
Ken Follett
Innleser:
Nils Ole Oftebro
Lydbok

På allehelgensdag i året 1327, sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept. Som voksne vil livene deres flettes sammen av kjærlighet, ambisjoner, grådighet og hevn. De kommer til å oppleve fremgang og sult, pest og krig. En av guttene reiser over hele verden, men kommer hjem til slutt. Den andre blir en mektig, korrupt adelsmann. En av jentene trosser den sterke, middelalderske kirken. Den andre forfølger en umulig kjærlighet. Og alle lever de i skyggen av de uforklarlige mordene de bevitnet den skjebnesvangre dagen i barndommen. I all evighet er en frittstående oppfølger til Stormenes tid. Handlingen er lagt til den samme byen, Kingsbridge, men to hundre år senere.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
World Without End
Oversetter:
Dag Heyerdahl Larsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-03-20
Spilletid:
9T 44M
ISBN:
9788202609863

  Populære bøker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"