I vargens tid Hør utdrag

I vargens tid

I vargens tid

Forfatter:
George R.R. Martin
Lydbok

I en verden der den kommende vinteren kan strekke seg over tiår, kjemper konger og dronninger, riddere og bastarder om Jerntronen, maktsetet i De syv rikene. Da lord Eddard Stark av Vinterfall reiser sørover for å bli kongens hånd, blir han involvert i et ormebol av konspirasjoner, kjærlighet, forræderi, drap og grådighet. Krigen truer i sør, og trusselen i nord vokser. I spillet om Jerntronen vil man vinne, eller dø. I vargens tid er det første bindet i serien, En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltittel:
A Song of Ice and Fire

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-03-25
Spilletid:
15T 49M
ISBN:
9788202482961

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"