Johannes Jensen Hør utdrag

Johannes Jensen

Johannes Jensen

Forfatter:
Henrik Hovland
Lydbok

Endelig kommer de kritikerroste fortellingene om krokodillen Johannes Jensen som lydbok. Det hele begynner med at Johannes Jensen føler seg annerledes. Han føler seg annerledes når har spiser frokost, når han sitter på bussen og når han er på jobben. Kanskje det er halen, tenker han. Ingen andre har en hale som min. Heldigvis treffer Johannes Jensen Doktor Fjeld som kan hjelpe ham..I Johannes Jensen og kjærligheten føler han seg alene. Om kvelden når han skal sove, er det ingen som brer over ham. Ingen har sittet i stolen hans og ingen har dusjet i dusjen. Men en dag han går tur, får han øye på Frida. Dr. Fjeld må igjen spørres til råds.Når så Johannes Jensen opplever et mirakel, har Frida en hemmelighet. I magen. Heldigvis hjelper Dr. Fjeld Johannes med å finne ut hvordan han kan bli en god far.Denne lydboka blir lest av komikeren Espen Beranek Holm, og er rik på musikk og lydeffekter.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-06-01
Spilletid:
29M
ISBN:
9788202330118

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"