Jul i Skomakergata - Den store smultringplanen Hør utdrag

Jul i Skomakergata - Den store smultringplanen

Jul i Skomakergata - Den store smultringplanen

Forfatter:
Bjørn Rønningen
Innleser:
Henki Kolstad
Lydbok

Historien foregår i forkant av den store Juleforestillingen på Lilletorget, og Bakermester Snipp har fått i oppdrag å bake 4367 smultringer. Borgermesteren og Byrådet har nemlig besluttet å spandere julesmultringer på hele byen! Men hvordan i all verden skal stakkars Snipp klare å bake dem alle sammen, uten smultringmaskin? Det er da Skomaker J.P. Andersen kommer opp med Den Store Smultringplanen. Denne lydboken er spilt inn i 2003. Henki Kolstad selv imponerte stort under innspillingen, og ingen kan høre at det tross alt var gått over 24 år siden han spilte J.P. Andersen i TV serien. Lydboken inkluderer to av sangene fra TV serien; Skomakervise og Vi er fire glade musikanter.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
42M
ISBN:
7023063010581

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"