Jul med Pippi og Lotta Hør utdrag

Jul med Pippi og Lotta

Jul med Pippi og Lotta

Forfatter:
Astrid Lindgren
Lydbok

Denne lydboka inneholder førsteutgivelsen av en nyoppdaget julehistorie om Pippi Langstrømpe. «Pippi Langstrømpe feirer jul» ble funnet ved en tilfeldighet i arkivet på Kungliga Biblioteket i Stockholm sommeren 2002, et halvt års tid etter Astrid Lindgrens død. Historien ble skrevet i 1949 til et juleblad. På baksiden av historien var det trykket en utklippsdukke av Pippi, og dermed har de fleste eksemplarene av historien sannsynligvis blitt klippet i stykker. Du får også høre de klassiske historiene om da Pippi Langstrømpe inviterte til juletrefest og da Lotta reddet julen for familien sin. Innhold: 1. Pippi Langstrømpe feirer jul 2. Pippi Langstrømpe har juletrefest 3. Jo visst kan Lotta nesten allting!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Oversetter:
Hans Braarvig , Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2004-11-05
Spilletid:
48M
ISBN:
9788282182751

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"