Kampen om jerntronen Hør utdrag

Kampen om jerntronen

Kampen om jerntronen

Forfatter:
George R.R. Martin
Lydbok

I en verden der den kommende vinteren kan strekke seg over tiår, kjemper konger og dronninger, riddere og bastarder om Jerntronen, maktsetet i De syv rikene. I nord våkner en eldgammel ondskap, og i sør har en ny prins blitt unnfanget. Midt mellom dem står Lord Eddard Stark alene. Omringet av løgnere og fiender, må han ta avgjørelser som ikke bare setter familien hans i fare, men hele kongeriket. Kampen om jerntronen er det andre bindet i serien, En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltittel:
Game of Thrones

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-05-20
Spilletid:
17T 53M
ISBN:
9788202482978

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"